Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Полицай от Севлиево се бори с непознат за българските лекари рак на мускулите

13.02.2014

Полицай от Севлиево се бори с непознат за българските лекари рак на мускулитеПрез юли 2013 г. Радослав Станев претърпява операция, след което е диагностициран с изключително рядък тумор на мускулите „Светлоклетъчен алвеоларен рабдомиосарком”. След месец поради рецидив се налага втора сложна операция с премахване на лимфи и нови туморни образувания.
Сложността на операцията е поради това, че е в областта на сърцето. Следват две тежки химиотерапии, които се оказват неподходящи за този вид рак. В името на малкия си син Александър, таткото търси помощ от нас...

„Казвам се Радослав Станев, живея в Севлиево. Само на 35 години съм. До лятото на 2013 г. въобще не съм подозирал, че има такъв непознат, но унищожителен тумор толкова близо до сърцето ми. Смятах, че там имат място само съпругата и синът ми... Живеех, работех, имам прекрасен малък син – Александър, само на 3 годинки...

В името на малкия си син трябва да се преборя с рака! Много се притеснявам за него... Александър... Извинете, че плача, но трудно се въздържам, когато стане дума за детето. Аз рака ще го победя, искам го не толкова за себе си, колкото детето ми да има баща. Искам да видя как пораства!

След поредния курс химиотерапия германските лекари ще направят магнитно-ядрен резонанс – да видят какво се случва с туморите. Ако нещата не са наред, тоест не са капсулирани, отново химиотерапия. После пак изследвания. Докато не ги намалят до размер, удобен им за операция. След нея – пак химиотерапия... Докато не оздравея!

Нали се досещате, че това са много пари, а на един български работещ полицай трудно някой ще посегне да му помогне. Знам колко благотворителни кампании има в България, знам, че има толкова много болни деца, както и възрастни, но се моля на българите да ми помогнат. На приятелите си, на близките, познати и непознати – благодаря за подкрепата им. Моля ви, не ме изоставяйте – още едно българско дете има нужда от баща си!”

Дарителска сметка:
Уникредит Булбанк АД, клон Севлиево
IBAN: BG77UNCR70001521320979
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Радослав Станев

Източник: http://m.blitz.bg

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova