Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Зов за помощ! Да помогнем на Ива

01.03.2014

Зов за помощ! Да помогнем на ИваВ началото на 2014 година Ива Денчева губи съзнание. Приета е в клиника по неврохирургия на ВМА. Проведената ангиография показва наличие на три мозъчни аневризми. За да бъдат затворени, трябва да се извърши ендоваскуларна терапия, консумативите за която не се поемат от НЗОК.

Чрез приятели Ива е успяла да събере средства за най-спешната операция по затваряне посредством платинени спирали на едната аневризма. За консумативите за следващите 2 операции са необходими 77 760 лева.

Можем да помогнем на Ива като изпратим SMS с текст на латиница DMS IVA на номер 17 777 или преведем пари на дарителската й банкова сметка:
Титуляр: Ива Георгиева Денчева
Банка: ОББ
IBAN: BG58 UBBS 8002 1013 3153 40
BIC: UBBSBGSF

“Казвам се Ива Денчева. На 41 съм. Имам 8-годишен син. С бащата на сина ми живеем разделени от 4 години. Работя като гримьор на свободна практика. В началото на месец януари тази година шоково разбрах след припадък и тежък кръвоизлив в мозъка, диагнозата установена след ангеография във ВМА. Ще цитирам д-р Лилов: Аневризъм – патологично разширение на кръвоносен съд, вследствие отслабване на съдовата стена, което може да доведе до смърт. Наложи се спешна операция, която мина успешно. Налагат се още две планови операции, които са на стойност 50 000 лева. Семейството и приятелите ми вложиха всичко при първата интервенция, и с това се изчерпаха възможностите.

Операцията изисква скъпи инструменти, които се произвеждат от няколко фирми в света, освен това самата интервенция е истинско чудо, чрез система от катетри се влиза в кръвоносния съд и се запълва разширението със специални спирали от платина. Всичко това спаси живота ми първият път, сега постепенно се възстановявам, но се налага да работя по-малко и да живея в щадящ режим, както казва лекуващият ми лекар Иван Тодоров. Това е причината да се обърна за помощ към организации, институции и хората, имащи възможност и добра воля да помогнат.Благодаря!
Хиляди благодарности за съдействието!”

За повече информация silnabulgaria.com

Източник: http://dmsbg.com
Снимка: silnabulgaria.com

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova