Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Млада дупничанка се посвещава на милосърдието

14.12.2018

Млада дупничанка се посвещава на милосърдието 29-годишната дупничанка Виолина Бекирова посвети живота си, за да помага на хора в нужда. Младата жена от 3 години се занимава с благотворителност и единствената й цел е да помага на социално слаби хора и домове.

Сред последните кампании на Виолина е тази за 8-годишно момиченце от София. Детето се нуждае спешно от дрехи и обувки за зимата, тъй като е от крайно бедно семейство. „С мен се свързаха хора, които ме потърсиха за помощ. Така от човек да човек започнах тази моя кампания.

Аз нямам сдружения и всичко, което правя, е с цел да помогна на хората. Вече ме познават в Дупница и не веднъж или два пъти са ми носили в къщи чували с дрехи. До броени дни ще изпратя една голяма пратка за това момиченце. Надявам се с общи сили да успеем и да помогнем“, споделя с усмивка 29-годишната Виолина.

Момичето съвсем наскоро зарадвало и Домът за възрастни хора в бобовдолското село Мламолово. За там Виолина успяла да дари хладилник и телевизор. Тя самата казва, че тези кампании за нея са целогодишни, а не само по празници. „Хората имат нужда от помощ по всяко време от годината. Когато намеря отнякъде техника или мебели ми помага баща ми. Така ги транспортираме до определеното място, за да зарадваме нуждаещите се. До този момент успях да помогна и на един Дом за деца с увреждания в столицата. Отнесохме дрешки, от които децата наистина имаха нужда“, споделя още Виолина.

Тя се надява благородната й кауза да бъде подкрепена от по-голям кръг от хора. Част от дупничани пък вече я оприличават на добрата фея, която е зарадвала десетки хора от цялата страна.

„Всеки, които реши да ме подкрепи може да се свърже с мен на тел. 0895189122. Ще се радвам да се обединим и да продължим да правим повече добрини“, призова още 29-годишната дупничанка.

Източник: https://www.monitor.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova