Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Илиян събра пари за трансплантация!

27.02.2017

Илиян събра пари за трансплантация!Дългоочакваното чудо стана – 17-годишният Илиян Солтариев събра необходимите пари за трансплантация на бъбрек. Добрата новина съобщи майката на момчето – Деси, с развълнувани думи на благодарност към всички, които се отзоваха на призивите й да помогнат.

„Сърдечни благодарности на всички от името на Илиян, малкия Калоян и мама Деси, които не спират да плачат от щастие... Вие им дадохте надежда... вие им вдъхнате кураж... и ги накарахте отново да започнат да се усмихват!“, написа тя в групата, създадена за по-голямото й момче – Илиян. Не по-малко щастлив от него е малкият му брат Калоян, който за Коледа не пожела подарък, а само „Бате да оздравее“.

Скоро 17-годишният младеж ще може да живее без болка,страх, болници и диализа. Вероятно ще се сбъдне онова, което мнозина му пожелаха: да посрещне 18-тия си рожден ден здрав и с нов бъбрек.

Това толкова човешко желание докосна сърцата на мнозина и се събраха дори повече от необходимите пари. Трябват 126 000 лева, а общата сума е общо малко над 140 000 лева. След като бъдат получени и парите от есемеси, парите за операция ще бъдат преведени на болницата в Беларус и след като бъде намерен подходящ донор, Илиян ще бъде повикан за трансплантация.

Майката коректно предупреждава, че след това ще са необходими още малко пари за контролните прегледи. И отсега уверява: всеки останал след пълното възстановяване на момчето лев ще бъде преведен на друг нуждаещ се.

Източник: http://pazardjik.marica.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova