Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Момчетата с големи сърца от „Smolyan Race 2019“ дариха днес събраната сума от 7 150 лв. на Алкан, за да продължи лечението си

18.10.2019

Момчетата с големи сърца от „Smolyan Race 2019“ дариха днес събраната сума от 7 150 лв. на Алкан, за да продължи лечението сиМомчетата с големи сърца от „Smolyan Race 2019“ дариха днес събраната сума на Алкан, за да продължи лечението си. Тодор Мелемов му подари шапка и тениска на автомобилното шоу и каза, че ще продължат да му помагат с каквото могат. Другите ги окуражиха, че ще го чакат да участва в автомобилното състезание като се оправи. 24-годишният мъж благодари за помощта, която му е крайно необходима, и на всички хора, които са се отзовали на призива за благотворителността. Алкан обясни, че успешно е преминала една от операциите му в Турция, но предстоят още интервенции. Мъжът не губи дух и на всяка цена си е поставил за цел да проходи отново. Искам да кажа на всички шофьори, че не е важно кога ще стигнеш, а да стигнеш жив, където си тръгнал.

На 7 май 2015 г. животът на Алкан Челеби се преобръща след тежка автомобилна катастрофа. Последиците от инцидента са обездвижване на краката. Доктори в Турция му дават шанс да проходи отново, но за поредицата от операции, които трябва да претърпи са необходими 50 000лв. Тази сума е непосилна за семейството му и затова от „Smolyan Race 2019“ преди повече от месец започнаха благотворителната кампания и решиха със средствата от таксите за състезанието, както и тези от кутията за дарения да подпомогнат лечението на Алкан. Кутията беше поставена в Младежкия дом и дарения се събираха по време на самото състезание. Имаше и благотворителен пазар за авточасти.

Както информирахме събраните средства са в размер на 7 150 лв. и те бяха дарени на Алкан. Момчетата от „Smolyan Race 2019“ пожелаха на Алкан бързо възстановяване. Те също благодарят на всички, които се включиха в благотворителната акция.

Източник: http://www.rodopinews.com

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova