Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

В Пазарджик стартира Младежки информационно- консултантски център

28.02.2017

В Пазарджик стартира Младежки информационно- консултантски центърМИКЦ „УЕЙК ЪП МЛАДЕЖИ“ Пазарджик е създадено по проект „ПОДПРОГРАМА 1: РАЗВИТИЕ НА МРЕЖАТА ОТ МЛАДЕЖКИ ИНФОРМАЦИОННО – КОНСУЛТАНТСКИ ЦЕНТРОВЕ (МИКЦ)”, финансиран от Министерство на младежта и спорта и се реализира от Сдружение "УЕЙК ЪП МЛАДЕЖИ" с ръководител на проекта Маргарита Ангелова и съвместно с Областна администрация Пазарджик.

МИКЦ "УЕЙК ЪП МЛАДЕЖИ" Пазарджик,чрез мултидисциплинарен екип, предоставя безплатни индивидуални и групови консултации и обучения за младежи от Област Пазарджик. През 2017 година са предвидени обучения за младежи в общините Пазарджик, Белово, Велинград, Лесичово, Панагюрище, Септември и Сърница .

Маргарита Ангелова, ръководител на проекта: „Сдружение „Уейк ъп младежи“ е създадено ОТ и ЗА младежи. Членовете му са ангажирани лично с реализирането на дейностите към МИКЦ „УЕЙК ЪП МЛАДЕЖИ“ Пазарджик.

Идентифицирането на актуалните за младежите в областта въпроси, върху които ще се акцентира при реализирането на заложените по проекта дейности, ще бъде подготвено от специалисти и младежки работници, които имат богат професионален опит, знания и умения за идентифициране на потребностите на младите хора в общността.

Младежите от Област Пазарджик могат да получат информация по различни въпроси свързани с обучение, пътуване, младежки програми, доброволчество, както и за заявка на обучение в дадена община, можете да се свържете със специалистите: на място в офиса на МИКЦ "УЕЙК ЪП МЛАДЕЖИ" Пазарджик на адрес ул.“ Константин Величков“ №20, ет 8. Офис 809, или на е-mail: wakeupm@mail.bg.

Източник: http://pazardjik.marica.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova