Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

"Бъдители" гостува в Кърджали

Автор: www.kardjali.bg | 23.06.2016

"Бъдители" гостува в КърджалиБлаготворителната инициатива „Бъдители“ ще гостува на Общински съвет по наркотични вещества към община Кърджали на 25-ти юни (събота) от 11:00 часа.

Събитието се провежда във връзка с 26-ти юни, който е Международен ден за борба с наркотиците и наркотрафика. Целта е чрез инициативата „Бъдители“ да се покаже на младите хора как човек постига върхове, как да се реализираме и да успеем в живота. Лекцията ще бъде посетена от ученици в 10-ти и 11-ти клас от всички училища в общината и други младежи до 23 години.

Пред младите хора за бизнеса и живота ще говорят Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“, Явор Панталеев – търговски управител на „ОЙРОШПЕД“ АД, а специален гост-лектор ще бъде Павел Николов – собственик на фирма „Аква Системс“ ООД, която се занимава с технологии за пречистване на питейни води.

Благотворителна инициатива „Бъдители“, която има за цел да вдъхнови и мотивира младите хора ще гостува на Общински съвет по наркотични вещества към община Кърджали на 25-ти юни (събота) от 11:00 часа в зала Бизнесинкубатор (ул. "Отец Паисий" 12).

Инициатива „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.

Инициативата „Бъдители“ е без такса за участие, необходимо е само да ги поканите и да осигурите зала, където всички Ваши студенти, ученици и всеки, който желае да присъства може да чуе Бъдителите.

Бъдителите са тези, които могат да те вдъхновят да бъдеш това, което искаш!

Източник: http://www.kardjali.bg

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova