Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Набират средства за спортен комплекс за деца и семейства в Търговище

Автор: dariknews.bg | 14.06.2018

Набират средства за спортен комплекс за деца и семейства в ТърговищеДарителска кампания за изграждането на нов спортен комплекс за деца и семейства започна в Търговище. Инициатор е спортен клуб "Киарра", който в края на миналата седмица официално представи груповите занимания, които предлага на деца и възрастни. Тържеството постави началото на новия проект на клуба, след като десетки гости се присъединиха към призива на треньора Зорница Златева и вместо подаръци и цветя дариха средства за разширяването на базата за спорт и танци.

В момента "Киарра" използва зала в Дома на науката и техниката в Търговище, която е изцяло оборудвана за най-модерните тренировки по джъмпинг фит и степ аеробика. На приземния етаж в същата сграда клубът има намерение на изгради новия си комплекс в помещение, което и близо 200 кв.м. За ремонта му са нужни над 10 хиляди лева, които могат да бъдат предоставени под формата на парични средства или дарения на строителни материали и оборудване.

"Вече има няколко фирми, които се отзоваха на призива ни и ще се включат в ремонтните дейности. Други бизнесмени лично дариха средства за начинанието. Благодаря на всички тях, както и на участниците в групите, които ме подкрепиха. Не мога като човек, отдаден на спорта, да не се радвам, когато в последните няколко години се забелязва, че все повече хора, включително деца и младежи, се завръщат в залите, за да тренират. Идеята ни е да организираме групи, в които заедно да тренират деца и родители. Така възрастните ще станат пример за по-малките и ще ги възпитават да обичат спорта.",
заяви Зорница Златева.

Източник: https://dariknews.bg
Снимка: https://dariknews.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova