Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Holiday Heroes събират играчки за деца в нужда

Автор: Нова ТВ | 07.12.2015

Holiday Heroes събират играчки за деца в нуждаКакво е Коледа без подаръци? Ами не е същото.... Особено за малчуганите, които толкова силно очакват празника. Ето защо Holiday Heroes организират своята традиционна акция по събиране на детски играчки, която е част от коледната им кампания, за да могат и децата от семейства в нужда да се зарадват на празника.

От 4 до 15 декември празничните герои ще събират подаръци за най-малките членове на хиляди български семейства в нужда, на които ще помогнат и тази Коледа. За втора поредна година тази акция ще се провежда в The Mall в София, а инициативата е под мотото „Следвай снежния човек“.

Всеки посетител на търговския център може да донесе нова или добре почистена детска играчка и да я остави в къта на Holiday Heroes до големия снежен мечок. Всеки делничен ден от 18.00 до 20.00 часа, а в почивните - от 14.00 до 18.00 часа, доброволци на каузата ще посрещат желаещите да дарят играчки. Всеки, който желае да направи дете от семейство в нужда щастливо, може да остави играчка в къта на Holiday Heroes, дори и да няма доброволец.

Празничните герои приветстват и всички, които искат да се включат като доброволци в акцията и да помогнат при събирането на играчки.

Инициативата за събиране на играчки е част от Коледа 2015 – седмата поред кампания на Holiday Heroes, по време на която 5000 български домакинства ще получат празнични пакети с храна и най-необходимите продукти за едно истинско посрещане на празниците. Всичко за героите ще намерите и във Facebook.

Източник: http://novanews.novatv.bg

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova