Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Млад мъж се нуждае от безкръвна операция, за да оздравее

Автор: Милостив | 29.08.2016

Млад мъж се нуждае от безкръвна операция, за да оздравееИвайло Семков е млад мъж на 38 г. Успял е да завърши три специалности – „Право”, „Икономическа журналистика” и „Финанси”. Работил е като журналист и като адвокат. Когато е на 14 започват здравословните му проблеми. Диагностициран е с лаймска болест, възникнала от ухапване от кърлеж, с хронично сърцебиене и главоболие. В следствие на това главоболие пада и развива церебрастиния след удар в главата.

Оттогава Ивайло не спира да се бори, за да постигане на своите цели. Всичко е било наред до 2013 г., когато след обяд с гъби и сос в заведение за обществено хранене развива тежка пенетрираща язва. Гъбите били съхранявани в киселина, причинила ерозии по лигавицата и стомаха му.

Следва втора бронхопневмония и камъни в бъбреците... По думите на лекарите организмът му се изтощава, а решението на проблема му е безкръвна операция с ушиватели.

Операцията отнема малко време и възстановяването след нея е бързо. Но струва 3 500 лв. При това положение желязото в организма на Ивайло е ниско и тромбоцитите не са в добро състояние. Нуждае се и от кръв, също и от хумана албумин, трансметил венозен. Ползвал е роцесин по-рано, но вносът на швейцарското лекарство е спрян.

Докато събере средства за нужното лечение, в момента лечението на Ивайло в се състои от алое, коприва, пробиотици, лекарства и диета. Храната му е пасирана; храни се основно с прясно козе мляко, бульони и пие фрезибин, кабивен, които му се изчерпват. В момента е на венозна храна.

Грижите за него полага майка му Клавдия на 61 г. Тя също е с две специалности в областта на икономиката, работила е дълго като счетоводителка. Но през 2003 г. се разболява, тогава грижите за нея поема синът й. Тя е първа група инвалид; с шест белодробни енболии. Възрастната жена е с не по-леко житие от сина си. Прекарала е и два инфаркта и два инсулта с диабет – втори тип, и диабетна полиневропатия с двустранна дискова херния и смазани прешлени. Тя самата се нуждае от грижи и лечение и затова едва успява да помага на сина си.

Клавдия сподели с наш представител, че ако досега хора не са им помагали, не виждат как са щели да изкарат дотук. Тя разказа още, че преди време Ивайло организирал Нова Година за деца, останали без родители, помагал е и на сираци и затова скоро негови приятели го посетили в дома им.

При възможност нека помогнем на Ивайло със събирането на сумата за операцията му или с лекарствени медикаменти. Консервирани хранителни продукти също могат да се изпратят. Телефон за връзка с Ивайло или майка му – 0890207417

Дарителска банкова сметка на Ивайло в ДСК:
IBAN:BG42STSA93000023500009
BIC: STSABGSF



Удостоверителни документи:


а/Епикриза: , ;

б/ Преглед с ЯМР: , , ;

в/ Дарителска сметка: .


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova