Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Пловдивско училище бе обновено за 50 000 лева

29.06.2017

Пловдивско училище бе обновено за 50 000 лева Седмото издание на TELUS - Ден на подкрепа в България бе проведено в училището за деца с увреден слух "Проф. д-р Стоян Белинов" в Пловдив.

Обновяването на сградата и училищния двор стана възможно благодарение на усилената работа на над 250 служители на TELUS International Europe в Пловдив и инвестиция от 50 000 лв. от страна на компанията.

Водещият аутсорсинг доставчик стартира инициативата миналата година, когато отново с помощта на повече от 200 от служителите си и бюджет от 50 000 лв. започна ремонтните дейности в училището.

Тази година в рамките на Ден на подкрепата бяха ремонтирани училищната сграда и общежитията - 4 коридора и 13 стаи бяха изцяло пребоядисани, бяха заменени подовите им настилки, както и радиаторите, гардеробите и вратите.

Топлата връзка между училището и общежитията беше преобразена в приятна зона за игри, забавление и почивка. И тази година доброволците не пропуснаха да се погрижат и за училищния двор, който почистиха и озелениха с цветя и дървета.

„Благодаря за всичко, което фирмата направи за нашето училище. Това не е само помощ, но и възпитание в приятелство и взаимопомощ, на което всички млади хора трябва да се учат" - каза Недялка Гарова, директор на училището.

Проектът е част от ежегодната международна доброволческа инициатива на TELUS, в която хиляди членове на екипа на компанията от цял свят прилагат на практика философията да "дават къде живеем".


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova