Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Стипендия от 480 лева за 240 часа практика в реална фирма

Автор: http://u4avplovdiv.com | 09.09.2016

Стипендия от 480 лева за 240 часа практика в реална фирмаРаботодатели, които желаят да наемат студенти да практикуват в ръководените от тях фирми или организации, могат да се регистрират по проект „Студентски практики – Фаза 1“. От 2 септември тази година до края на декември 2017 година те могат да попълнят своя профил в информационната система на проекта на адрес: http://praktiki.mon.bg/sp/.

Целта на проекта е да подпомогне подобряване качеството на висшето образование чрез предоставяне на възможности за придобиване на опит и усъвършенстване на уменията на бъдещите висшисти в съответствие с потребностите на пазара на труда.

За реализиране на проекта се предвижда участието на 46 000 студенти в в реална работна среда и успешното приключване на минимум 40 хиляди практики. Това предполага непрекъснато включване на активни работодатели, които приемат да обучават студентите. Това могат да бъдат стопански и нестопански организации, държавна и общинска администрация, училища и обучителни организации, работодателски организации и други юридически лица.

За да се зачита за успешно завършена практиката, студентите трябва да бъдат обучавани в реална работна среда 240 астрономически часа. За проведената практика ще получат стипендия от 480 лева.

Проектът цели да подпомогне и насърчи изграждането на стабилни партньорства между висшите училища и бизнеса и да подпомогне студентите при намиране на работа веднага след дипломирането им.

Източник: http://u4avplovdiv.com

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2022 milostiv.org
dgamalova