ДДЛРГ Иван Кюлев 
Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 
Начало > Домове за сираци: 7-18 г. > ДДЛРГ Иван Кюлев

ДДЛРГ Иван Кюлев - Закрит


Адрес гр. Гоце Делчев – п.к. 2900; ул. Иларион Макариополски № 12, общ. Гоце Делчев, обл. Благоевград Ел. поща [email protected]
Интернет адрес http://milostiv.org/22 Телефон 0751/ 6 01 34
ДиректорКонстантин Ендрев Виж на карта bgmaps.com
Капацитет48
Информация
Дом за деца "Иван Кюлев" е открит и започва да функционира в гр. Гоце Делчев през 1951 година. Домът е социално заведение за отглеждане, възпитание и обучение на деца намиращи се в неравностойно социално положение - останали без родители или лишени от родителска грижа.

Капацитетът ни е за 48 деца, като към момента са настанени 48 възпитаника. В Дома съществуват три групи деца:
1.На постоянна грижа - Групата се състои от деца с постоянен, целогодишен престой в Дома за които липсват ресурси за отглеждане в семейна среда.
2.На седмична грижа - Групата е за деца с петдневен престой в Дома при осигурени възможности детето да се отглежда в семейна среда през почивни, празнични дни и ученически ваканции.
3.На дневна грижа – На детето се предоставят необходимите условия за отглеждане, възпитание и обучение в рамките на деня, като то нощува в семейството си.

Основна цел на колектива в Дома е да подобрим качеството на живот на децата и създадем условия близки до семейните.Тъй като собствените средства не достигат ние разчитаме на спонсори и дарения.
Належащи нужди
За Дома винаги имаме необходимост от :
1.Хранителни продукти за изхранването на възпитаниците.
2.Хигиенни материали за пералня, за кухня, за децата – сапуни, пасти за зъби, шампоани, препарати и прах за пране, за миене на посуда, почистване на повърхности в спални помещения, коридори, столова и т.н.

За подобряване качеството на грижа са необходими:
1.Пълно обзавеждане на стаите за отдих /домашен хол/ – диван, фотьойли, табуретки, масичка, секция, телевизор, DVD и др.
2.Подмяна и дооборудване със столове на занимални, игротека, компютърна зала, спални помещения, столова.
3.Подмяна и закупуване на ново кухненско оборудване – картофобелачка, съдомиялна машина.
4.Подмяна на част от гардеробите и леглата в спалните помещения.
Карта


Обновено на 22.08.2015


Copyright © 2011-2020 milostiv.org
airbgstat.info