храм Всех Святих 
Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 
Начало > Православни храмове > храм Всех Святих

храм Всех Святих

Новостроящ


Адрес Парка на възрожденците; гр. Русе, обл. Русе Ел. поща
Интернет адрес http://milostiv.org/79 Телефон
Виж на карта bgmaps.com
Информация
Строежът на храма "Всех святих" започна през май 2007 г., а средствата за изграждането са основно от дарения. Църквата е пълно копие на съборения на 26 октомври 1975 г. храм по нареждане на Градския народен съвет.
Повече информация можете да намерите от страницата посветена на храма във фейсбук
Новини
  • Благотворителен концерт за довършването на храм „Всех Святих” се състоя в Русе
    25.01.2014
    На 20 януари 2014 г. в Голямата зала на Доходно здание в гр. Русе при голям интерес се проведе благотворителен концерт за събиране средства за довършването на храм „Всех Святих”. Събитието беше организирано от множество спомоществуватели от град Русе. В концерта взеха участие оперната прима Мариана Цветкова, която пя под музикалния съпровод на Тамбурашкия оркестър с диригент Наталия Константинова. Участваха още Клуб по спортни танц
Належащи нужди
За довършването на храма са необходими около 175 000 лева, като още 150 000 лева ще трябват за изработването на нов иконостас. От ВиК-Русе и електроразпределителната компания "Енерго-Про" са поели ангажимент да присъединят безвъзмездно новопостроения храм към мрежите си, съобщават от общината в града.

Средства ще се набират и от лични пожертвования на гражданите на Русе, които могат да дарят в специални урни, поставени в големите магазини. Набирането на необходимата сума ще продължи и по дарителската сметка на сдружението "Всех Святих".
За дарения
Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК
Име: Сдружение "Всех Святих
IBAN: BG57UNCR76301078611375
BIC: UNCRBGSF
Допълнителна информация
Карта


Обновено на 16.12.2012


Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova