Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Вики има 113 000 евро, започва войната с тумора

27.01.2014

Вики има 113 000 евро, започва войната с тумораДетето лети за лечение в Германия

Хиляди хора с любов, усилия и денонощен труд събраха 113 хиляди евро за лечението на малката Вики от Пловдив. Съвсем скоро детето и семейството му ще постъпят в клиника в Германия, в която ще започне истинската борба за живота й. Малката ще бъде подложена на химиотерапия, която евентуално да забави процеса и да убие туморните клетки. В зависимост от резултатите лечението на Вики ще продължи с радиотерапия, която да я излекува докрай.

Ето какво написа майката на момиченцето във Фейсбук:

„Аз искам да БЛАГОДАРЯ на всички ПРИЯТЕЛИ, РОДНИНИ, ПОЗНАТИ и НЕПОЗНАТИ, на всички ХОРА, които бяха през тези 2 месеца неотлъчно до нас и ни подкрепиха, отделиха от личното си време и направиха всичко възможно Вики да събере сумата, с която да започне лечение. Едва ли ще ми стигне мястото да изброя всички поименно , които допринесоха за тази кауза. Вие доказахте , че все още имаме сърца и че мислим за нашите деца. Средствата които останат след нейното пълно оздравяване, ЛИЧНО ЩЕ ДАРЯ НА ДРУГО ДЕТЕ, което се нуждае спешно от лечение, защото аз знам какво е да минеш през АДА . От тук нататък, отправям АПЕЛ към всички които искат да останат съпричастни и искат да продължат да ни помагат и да ни подкрепят. Ние никога няма да забравим вашата доброта. Благодаря и от името на Вики и Бог да ви пази!”.

Вчера във Военния клуб в Пловдив се състоя двучасов концерт в помощ на малката Вики. Сумата, която беше събрана, е 2000 лева. Препълнена зала от хора, страхотни изпълнители и фокусник помогнаха за добрата кауза. В благотворителния концерт "В Помощ на Вики" специално участие взеха народната певица Росица Пейчева, поп идолът Орлин Павлов и танцова формация "Етноритъм". „На място бяха изложени масички с бижута и кутийки за дарения, които почти никой не подмина.”, предадоха организаторите за Plovdivutre.bg.

Кампанията продължава, защото набраните 113 000 евро ще покрият само част от лечението. Сметката на Вики е отворена за събиране на средства за допълнителните разходи, свързани с нейното възстановяване.

Банкова сметка за набиране на средства:
Societe Generale Експресбанк
BIC Code: TTBBBG22
IBAN: BG35TTBB94001525767173
Титуляр: Даниела Красимирова Христова /майка на Вики/.

Източник: http://www.plovdivutre.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova