Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Вики има 113 000 евро, започва войната с тумора

27.01.2014

Вики има 113 000 евро, започва войната с тумораДетето лети за лечение в Германия

Хиляди хора с любов, усилия и денонощен труд събраха 113 хиляди евро за лечението на малката Вики от Пловдив. Съвсем скоро детето и семейството му ще постъпят в клиника в Германия, в която ще започне истинската борба за живота й. Малката ще бъде подложена на химиотерапия, която евентуално да забави процеса и да убие туморните клетки. В зависимост от резултатите лечението на Вики ще продължи с радиотерапия, която да я излекува докрай.

Ето какво написа майката на момиченцето във Фейсбук:

„Аз искам да БЛАГОДАРЯ на всички ПРИЯТЕЛИ, РОДНИНИ, ПОЗНАТИ и НЕПОЗНАТИ, на всички ХОРА, които бяха през тези 2 месеца неотлъчно до нас и ни подкрепиха, отделиха от личното си време и направиха всичко възможно Вики да събере сумата, с която да започне лечение. Едва ли ще ми стигне мястото да изброя всички поименно , които допринесоха за тази кауза. Вие доказахте , че все още имаме сърца и че мислим за нашите деца. Средствата които останат след нейното пълно оздравяване, ЛИЧНО ЩЕ ДАРЯ НА ДРУГО ДЕТЕ, което се нуждае спешно от лечение, защото аз знам какво е да минеш през АДА . От тук нататък, отправям АПЕЛ към всички които искат да останат съпричастни и искат да продължат да ни помагат и да ни подкрепят. Ние никога няма да забравим вашата доброта. Благодаря и от името на Вики и Бог да ви пази!”.

Вчера във Военния клуб в Пловдив се състоя двучасов концерт в помощ на малката Вики. Сумата, която беше събрана, е 2000 лева. Препълнена зала от хора, страхотни изпълнители и фокусник помогнаха за добрата кауза. В благотворителния концерт "В Помощ на Вики" специално участие взеха народната певица Росица Пейчева, поп идолът Орлин Павлов и танцова формация "Етноритъм". „На място бяха изложени масички с бижута и кутийки за дарения, които почти никой не подмина.”, предадоха организаторите за Plovdivutre.bg.

Кампанията продължава, защото набраните 113 000 евро ще покрият само част от лечението. Сметката на Вики е отворена за събиране на средства за допълнителните разходи, свързани с нейното възстановяване.

Банкова сметка за набиране на средства:
Societe Generale Експресбанк
BIC Code: TTBBBG22
IBAN: BG35TTBB94001525767173
Титуляр: Даниела Красимирова Христова /майка на Вики/.

Източник: http://www.plovdivutre.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova