Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Доброто е в Белица! Благотворителен концерт събра 6500 лева за лечението на болен мъж

12.07.2023

Доброто е в Белица! Благотворителен концерт събра 6500 лева за лечението на болен мъжБлагородна кауза обедини жители на община Белица. На благотворителен концерт в града бяха събрани 6500 лева за лечението на 43-годишния Станко Мешинаров. Средствата ще се използват за извършването на животоспасяваща операция на съгражданина на десетките хора с големи сърца, които дариха пари за благородната мисия.

"Добротата, човечността и желанието за помощ винаги са съпътствали обществото ни. За пореден път хората тук доказахме, че сме състрадателни и съпричастни с болката на нуждаещия се" споделиха организаторите от Община Белица и Народно читалище "Георги Тодоров 1885".

Те благодарят на всички хора, помогнали за каузата, на приятелите на Белица - Продуцентско издателска къща "ВВД – Руйчев", известните изпълнители на македонската народна песен от Пиринския край Никола Тодоров, Мариана Манолева, Магдалена Балабанова, Йордан Николов, ДУЕТ 7/8, Александър Велинов, Фолклорен ансамбъл - Белица и най-малката участничка Мартина Петър Димитрова. Всички тези изпълнители направиха невероятно красив концерт и събраха беличани на едно място, за да отворят сърцата си и да дарят средства за своя съгражданин.
Станко Мешинаров се нуждае от трансплантация на бъбрек. Проведени са консултации с лекари в Турция. Операцията е наложителна и тя трябва да се извърши в края на този месец в турска клиника. Семейството на болния мъж няма как да покрие финансовите изисквания за тази интервенция. А здравето му се влошава с всеки изминал ден. Затова няма време за отлагане, а е време за подкрепа. За операцията са необходими 20 000 евро.

Източник: https://ilindenpres.bg

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova