Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

За по-малко от два дни дарители събраха средствата за възстановяването на проф. Божана Неделчева

06.01.2021

За по-малко от два дни дарители събраха средствата за възстановяването на проф. Божана НеделчеваЗа по-малко от два дни колеги, близки, приятели и студенти на дългогодишния преподавател проф. д-р Божана Неделчева събраха нужните средства за рехабилитацията й. Това става ясно от пост на самия преподавател във Фейсбук, в който тя изразява сърдечната си благодарност за помощта. За краткия срок по сметката на професора са събрани малко над 3 000 лв.

Както „Правен свят“ писа, проф. Неделчева е претърпяла операция на бедрена кост, като й е поставен имплант и повече от 50 дни е била първо в болницата за активно лечение, а сега в болница за рехабилитация и възстановяване. Ден и половина след като съобщихме за това, че професорът се нуждае от подкрепата на своите познати, тъй като пенсията й не стига, за да покрие нуждите по лечението й, парите вече са събрани.

„Скъпи мои, трогната съм до дъното на душата си от вашата обич и загриженост. В деня на моя имен ден, Свето Богоявление, мога да ви съобщя, че вие ме спасихте в тежкия за мен момент. Нужните средства за долекуването и рехабилитацията ми са събрани в този изключително кратък срок и точно навреме. С ръка на сърцето искам да благодаря на всеки един от вас, който се притече на помощ и който се ангажира в мислите си. Няма да ви разочаровам и ще се изправя на крака, за да мога да ви бъда полезна и занапред. Благодаря ви, скъпи мои, бъдете много здрави, силни и нека вашите близки се гордеят с вас. Вие спасихте човешки живот. Честит Празник!“, написа проф. Неделчева във Фейсбук.

Източник: https://legalworld.bg
Снимка: https://legalworld.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova