Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Детелин Далаклиев дарява ценен спомен за лечението на млада майка

26.07.2019

Детелин Далаклиев дарява ценен спомен за лечението на млада майка Легендарният боксьор се включи в кампанията за набиране на средства за лечението на 37-годишната Йорданка Митева от Ямбол

Големият Детелин Далаклиев подкрепи кампанията за набиране на средства за лечението на 37-годишната Йорданка Митева от град Ямбол. Той дарява един от най-ценните спомени от своята спортна кариера – кецовете, с които спечели последната за България световна титла по бокс през 2009 г. в Милано.

Инициативата е на световната шампионка по бокс за жени от 2014 г. Станимира Петрова. Спортистката е един от посланиците на Фондация “Докосни щастието” и е част от кампанията “Осинови кауза”. Петрова прави всичко по силите си, за да окаже помощна Йорданка, която преди време е претърпяла тежък инцидент, след който е останала в инвалидна количка. Тя е майка на две деца. За да се изправи отново на крака, младата жена се нуждае от 90 000 лева за три операции. За съжаление тя не разполага с въпросните средства.

"Той ни е дал безкрайно много поводи да се гордеем и да летим от щастие, съпреживявайки неговите победи! Освен всички тези неща, той е и човек с голямо сърце!Той е Детелин Далаклиев и дарява едно от най-ценните си неща, символ на един от звездните й моменти! Той се разделя със своите кецове, с които донася световна титла на България през 2009! Това са кецовете, които са символ на най-големия му успех, кецове, с които е летял на ринга! И всичко това с една цел - да победим заедно с Йорданка! Ти също можеш да помогнеш! Не чакай повече! Включи се в търга и промени един човешки живот заедно с Детелин Далаклиев! Публикувай своето наддаване в коментарите тук и стани техен горд притежател. Цената я определяш ти, за нас тези кецове са безценни в историята на българския спорт!", гласи текстът към снимката на Фейсбук страницата "Станимира Петрова и шампиони - Да победим заедно с Йорданка".

Краен срок на търга - 9 август.

Източник: http://www.pleven.utre.bg

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova