Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Дарение за Бургаските медици на първа линия

11.01.2021

Дарение за Бургаските медици на първа линияБургаски медици, работещи в Ковид-отделенията на УМБАЛ-Бургас, Белодробна болница и Комплексен онкологичен център - Бургас получиха днес дарение от витамини и имуностимуланти. Хранителните добавки - 100 броя опаковки Витамин С и 300 броя имуностимулатор "Кралски имунитет", са предоставени от бургаската фирма "Цветита Хербал".

"С това дарение искаме да благодарим на всички медици на първа линия, защото без тяхната помощ не можем да се справим с тази пандемия. Идеята ни дойде от призива на кмета на Бургас през декември, че лекарите са на предела на силите си. Затова искаме да им помогнем и да им покажем, че мислим за тях. Благодарим и на Община Бургас за съдействието и осъществяване на дарението", сподели мениджърът на фирмата-дарител Ралица Анастасова.

"Благодарим на дарителите за милия жест към нашите медици на първа линия и с радост съдействаме хранителните добавки да стигната до тях. Това е проява на загриженост към тяхното здравословно състояние и благодарност за грижите, които проявяват към пациентите", добави Даниел Борисов от дирекция "Здравеопазване и социални дейности" на Община Бургас.

Част от дарението - 50 опаковки Витамин С и имуностимулатор, получиха медицинските лица от триажния център и Спешното отделение към УМБАЛ, а още по 50 броя бяха раздадени на медиците от Ковид-отделението на болницата.
100 броя имуностимулатор и 50 броя Витамин С получиха медици и пациенти на Белодробната болница. Останалата част от дарението бе предадена на лекарите в Комплексния онкологичен център.

Източник: https://www.burgasdream.com

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova