Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Бургаските майки в подкрепа на семейства в неравностойно положение

10.09.2018

Бургаските майки в подкрепа на семейства в неравностойно положениеПървото издание на изложението "Бебе зона" ще бъде съпроводено от благотворителната инициатива "От мама за мама". Инициативата е в партньорство с Община Бургас и има за цел да подпомогне бургаски семейства в неравностойно положение. Всеки, който желае да се включи в кампанията, може да го направи като дари стоки от първа необходимост - памперси, шишета, биберони, дрехи и др.


Условия за дарените стоки:

Да са подходящи за деца от 0 до 3 годинки.

Да са с ненарушена цялост на опаковките и в срок на годност, ако се отнася за козметика или храни.

Да са чисти и запазени и без видими дефекти, ако се отнася за дрехи и обувки.

Да са здрави и годни за използване, ако се отнася за електроуреди или колички, кошари, играчки и др.

Пунктът ще е отворен от 10:00 до 18:00 часа в зала №3 на Експо център "Флора" Бургас.

Дори най-малката помощ е от значение и ще бъде приета с признателност.

Събраните дарения ще бъдат комплектовани и дарени на социално слаби семейства с деца до 3 годишна възраст живеещи на територията на град Бургас.

"Бебе зона" е специализирано търговско изложение за бременни жени и семейства с малки деца, което ще се проведе на 15 и 16 септември в Експо център "Флора" Бургас. Целта му е да предостави достъп на родителите до най-утвърдените производители и вносители на детски стоки и услуги, както и до най-добрите здравни специалисти на територията на Бургаска област.

За срещата на бъдещите и настоящи родители със здравните специалисти ще се погрижи най-голямото училище за бременни в Бургас - "Мама знае най-добре". В лекционната част на училището ще се обсъждат теми, засягащи бременността, раждането и отглеждането на бебето, както и за физическото и психическо здраве на майката. Лектори ще бъдат утвърдени специалисти в областта на акушеро-гинекологията, както и педиатри, неонатолози, акушерки, диетолози, психолози. Всеки който желае да се включи в лекционната част, ще може да се регистрира предварително на специално създаден електронен адрес: [email protected] и по този начин ще получи възможността да участва в регулярните томболи с награди, осигурени от изложителите. Повече информация за наградите в томболите може да получите на www.facebook.com/BebeZonaExpo.

Освен томболите по време на здравните лекции на изложението ще се разиграе и една голяма томбола с две големи награди, които ще бъдат изтеглени в края на двата дни. Всеки желаещ да се включи в надпреварата за големите награди трябва предварително да се регистрира на място.

Организаторите на изложението са се погрижели и за най-малките си посетители, които ще зарадват с представлението "Как се лекува лъвски страх" на Държавния куклен театър в събота (15 септември) от 16:30 часа. Входът е свободен!

Повече информация за програмата, активностите и томболите на изложение "Бебе Зона" може да получите във фейсбук или на телефони: 0894406234 или 0883100044

Източник: https://www.burgas.bg
Снимка: https://www.burgas.bg

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova