Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Събират помощи за останалото без дом при пожар семейство от Добрич

18.02.2020

Събират помощи за останалото без дом при пожар семейство от Добрич Стартира кампания за набиране на помощи за семейството от Добрич, което остана без дом след пожар в центъра на града. Както Про Нюз Добрич писа, жилището им изгоря в събота вечерта, а жена на 68-години загина.

Инициативата за набиране на средства е на Камелия Тодорова от Добрич, майка на Недислав, който страда от аутизъм. За набирането на помощите мото клуб „Кан Аспарух 681” предоставя клубната си база, съобщи председателят за Добричка област Александър Ганев. Ще се събират основно дрехи, обувки, посуда. Ще бъде поставена и кутия, чрез която ще се набират и средства. Между 18 и 20 часа всеки ден ще бъде осигурен дежурен в клубната база.

Кампанията ще продължи седмица, най-много 10 дни, след което дареното ще бъде предоставено на бедстващото семейство. Ако и след това някой желае да предостави помощи или средства, няма да бъде върнат, каза още Александър Ганев.

По-късно Камелия Тодорова съобщи, че дрехи и обувки вече има набавени. В момента имат нужда от електроуреди: пералня, готварска печка, ел.уреди за отопление, телевизор, легла, посуда, всичко, което е необходимо на едно домакинство.

В клубната къща на “Кан Аспарух”, която се намира зад бар “Густо” в квартал ”Христо Ботев”, ще има поставена дарителска кутия, в която ще се събират средства за пострадалото семейство. Там ще има човек от 18 до 20 часа в продължение на една седмица. Който желае да дари, може да се отзове. Необходими са финансови средства за ремонт на апартамента, който им е предоставен от Община град Добрич. Нека помогнем и да покажем,че можем да се справим и този път, призова Камелия Тодорова.

Източник: https://pronewsdobrich.bg

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova