Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Христо Мутафчиев и добричкият театър подкрепят каузата Да помогнем на Сиси да проходи

05.10.2023

Христо Мутафчиев и добричкият театър подкрепят каузата Да помогнем на Сиси да проходиАктьорът Христо Мутафчиев се включва в каузата „Да помогнем на Сиси да проходи“. Припомняме, кампанията цели набиране на средства за лечението на 33-годишната Станислава Петрова от Добрич, която от близо 4 години е прикована към инвалидна количка след катастрофа. Шансът й да проходи е лечение със стволови клетки в турска болница, за което са нужни около 110 хиляди лева – сума, която е непосилна за Станислава и семейството й.

Аз приех присърце не само благотворителната кампания, аз приех присърце историята на Станислава. Това заяви за медийна група „Добруджа“ популярният актьор, който участва в новата постановка на ДТ „Йордан Йовков“ – „Църква за вълци“. Стана случайно, гледайки една сутрин бТВ, видях репортажа за нея, че събира средства. Понеже съм човек на каузите, минал съм през такива тежести, знам какво й е на момичето. Затова веднага реших да се свържа с нея. Разбрахме се да се видим, когато дойда тук. Решихме и ние да направим едно участие на театъра, с което да съберем малко средства, за да й помогнем, обясни Мутафчиев.

Освен това Мутафчиев е решил да й подари електрическа количка, която той е ползвал в представление преди две години. През следващия месец, когато трупата на добричкия театър има представление в София, на връщане ще докарат количката, за да я ползва Станислава, докато тече лечението й. Това е важно за нея, за да бъде самостоятелна, защото иначе винаги трябва да има някой, който да я бута, обясни актьорът.

Припомняме, на 13 октомври от 18.30 часа в ресторант „Ер Ка“, ще се състои и благотворителен бал за набиране на средства за лечението на младата жена от Добрич. А На 16.10.2023г.в драматичен театър ”Йордан Йовков” в град Добрич ще се състои спектакъл ”Църква за вълци” с участието на големия Христо Мутафчиев,който ще е изцяло с благотворителна цел за мен!

Източник: https://dobrudjabg.com

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova