Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

В Хасково се обединяват в подкрепа на осемгодишната Никол

06.06.2024

В Хасково се обединяват в подкрепа на осемгодишната НиколВсички събития, организирани от Община Хасково, ще бъдат посветени на благотворителната кампания в помощ на осемгодишната Никол, съобщиха от администрацията на кмета.

През този месец предстоят обичаните от всички фестивали „Театър, обичам те!“, „Сцена на края на града“, а в началото на юли „Хасково рок 2024“, които събират многобройна публика и от Общината вярват, че посетителите ще подкрепят каузата #ЗаНикол.

През следващата седмица на 11 юни екипът на Аниматор "Таня", сдружение „Подай ръка“, Фотостудио VasileviPhotography, DJ Радомир Ламбов Петров и училището на Никол- ОУ „Св. Климент Охридски“, организират благотворителна кампания за събиране на средства за лечението на Никол. Началото е в 17:00 часа в Градска градина. Ще има благотворителен базар, щанд за лимонада и сладки , игри за малчуганите, музика, танци, викторина, безплатни професионални снимки и прожекция на българския детски филм „Случаят Кюри“.

Национален фолклорен ансамбъл „Българе“ също подкрепя каузата #ЗаНикол. На 13 юни от 20,30 часа е големият концерт на „Българе“ „Това е България“ на к-кс „Спартак“. Там също ще бъдат поставени кутии за дарения в подкрепа на лечението на детето.

Кутии за дарения за малката Никол вече са поставени на информация в сградата на Община Хасково, в центъра за административно обслужване и касовия салон на „Местни данъци и такси“.

Десетки търговски обекти и фирми се включиха в благотворителната кауза в подкрепа на семейството на Никол от Хасково.

Всички училища от Хасково се обединиха и деца, родители и учители помогнат за лечението на детето. По време на големия образователен форум „Панорама на професиите“ гимназистите също събираха дарения, които ще предоставят на семейството на детето.

Благотворителен футболен турнир организират и жителите на село Конуш. Той ще се проведе на 29 юни, по време на традиционния събор.

Община Хасково съдейства и подкрепя всички благотворителни граждански акции, които обединяват хората с добри сърца от града ни, за да помогнем заедно да се върне усмивката на лицето на малкото момиченце.

Дарения за Никол може да направите и по сметката на майката Никол в ЦКБ АД:

IBAN BG92CECB979010D3860400
BIC CECBBGSF
Титуляр: Ирина Иванова Георгиева
"Дарение за Никол"

Източник: https://bnr.bg
Снимка: https://bnr.bg

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova