Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Безплатна психологическа помощ за украинците в Хасковска област

07.04.2022

Безплатна психологическа помощ за украинците в Хасковска областБезплатна психологическа помощ за украинците в Хасковска област предоставя димитровградската фондация „Подари усмивка“, съобщават от областната администрация.

Социалният педагог и психолог Наталия Делчева даде днес първа консултация на украинка с дете, в което по думите на майката се забелязва тревожност. Срещата между тях се състоя в Областна администрация, където и занапред, когато е необходимо, ще бъдат осигурявани помещения, за да се извършват подобни консултации.

„В зависимост от конкретната ситуация, може да отиваме при хората, те да идват при нас или на друго определено място, за да ги улесняваме максимално. Психологическата помощ ще е както за родители, така и за техните деца. Заниманията може да бъдат индивидуални и групови. Ако се установи еднотипна тревожност, е възможно да се провеждат групови срещи“, заявяват от фондацията.

От „Подари усмивка“ имат готовност да подготвят консултации през пролетната ваканция, както и следващи – съботно-неделни, като за целта хората трябва да изявят желание. Независимо от формата, смисълът е да се свали напрежението от децата, за да се върне доколкото е възможно нормалността в детството им. В консултациите имат готовност да се включат и доброволци на фондацията.

При необходимост от психологическа помощ, за контакти с Наталия Делчева, тел. 088 577 9742, както и на Фейсбук страницата на фондация „Подари усмивка“.

Източник: https://haskovo.info
Снимка: https://haskovo.info

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova