Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Младежи от Казанлък ще зарадват трима абитуриенти в неравностойно положение, по случай предстоящите балове

27.02.2024

Младежи от Казанлък ще зарадват трима абитуриенти в неравностойно положение, по случай предстоящите баловеАбитуриентският бал е едно от най-значимите събития в живота на всеки един от нас. За съжаление голяма част от гимназистите и техните семейства нямат възможност да се подготвят подобаващо за това паметно събитие.

По тази причина, двама млади казанлъчани Антъни Русинов и Светлан Атанасов, решават да организират благотворителна инициатива, чрез която да подкрепят три момчета в неравностойно положение, с костюм за техния специален ден, както и сума в размер на 200 лв. към всеки един от предоставените тоалети, за изкарването на спокойна и незабравима вечер. Момчетата уточняват, че дрехите са били носени един единствен път и са подходящи за младежи с височина около 1.70-1.78 см и тегло 70-78 кг.

Пред kazanlak.com, Светлан Атанасов каза, че водещ мотив за реализирането на инициатива им е бил порива да направят добро други му, защото доброто може да бъде заразно. Той добави, че не веднъж е попадал на подобна информация, абитуриентски рокли и костюми могат да получат "втори живот".

Другият съорганизатор в събитието Антъни Русинов коментира, че е израснал в семейство, което не е имало много възможности и знае каква „капка надежда е когато някой ти подаде ръка“, което е било основна причина за младежа, заедно със своя добър приятел да създадат подобна кампанията. Антъни уточни, че във времето е вземал участие и в други благотворителни кампании, но анонимно.

Постът на Антъни Русинов и Светлан Атанасов беше публикуван в нашата група „За Казанлък“ с описание на каузата и апел ако познавате такива момчета да се свържете с тях на лично съобщение или на тел. +359 88 3789777

Източник: https://www.kazanlak.com

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova