Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Коледна акция събира средства за физиотерапия на децата от центровете в Казанлък

26.11.2020

Коледна акция събира средства за физиотерапия на децата от центровете в КазанлъкМалко преди началото на декември стартира благотворителната кампания "Тази Коледа всяко дарение е от значение" на фондация „Сийдър“. Тя набира средства за провеждане на физиотерапия и лечебна гимнастика и осигуряване на качествена грижа за децата и младежите от центровете в Казанлък, управлявани от фондацията.

В кампанията се включват дългогодишни поддръжници на организацията, както и нови партньори. Някои от тях организират коледните си тържества в подкрепа на каузата, други даряват определена сума от свой продукт, трети поставят дарителска кутия в търговските си обекти или се включват с други различни инициативи.

Магазин „Бебе“ от град Казанлък също участва в кампанията като ще дари по 1 лев от всеки продаден пакет еднократни пелени „Мамиа“ до 23 декември. Клиентите на магазина ще имат възможност да се включат в кампанията и с дарение по свой избор в дарителска кутия, която се намира в търговския обект. Набраните средства ще подкрепят децата и младежите, живеещи в центровете от семеен тип, управлявани от организацията в Казанлък.

От фондация „Сийдър“ отправят призив към хората и бизнесите от Казанлък да подкрепят кампанията им и така да подадат ръка на децата и младежите от центровете от семеен тип. Обединяването на местния бизнес и общността в подкрепа на децата в неравностойно положение е добър пример за солидарност и взаимопомощ. Всеки, който има желание да се включи с подкрепа може да го направи по някои от описаните начини.

Всички знаем, че тази Коледа ще бъдe различна. Много хора няма да могат да празнуват с голямото си семейство, да пътуват до любимата си празнична дестинация или да се съберат с колеги и приятели. Но тази Коледа всички ние можем да бъдем малко по-добри. Можем да бъдем повече заедно от когато и да било, като се подкрепяме и обединяваме в помощ на хората в нужда. Нека запомним тази Коледа като Коледата, на която бяхме съпричастни.

Източник: https://www.kazanlak.com

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova