Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Благотворителна футболна среща на ОФК Костинброд – 2012 и ФК Петърч

28.09.2017

Благотворителна футболна среща на ОФК Костинброд – 2012 и ФК ПетърчНа 22.09.2017 г. от 16:00 часа на стадион “Бенковски”, кв. Маслово се проведе благотворителна футболна среща в подкрепа на Цвети Соколова. Поводът, по който всички се събраха на стадиона е изключително важен и животоспасяващ за едно дете от нашата община. Всички се присъединиха към кампанията на инициативния комитет “Да помогнем на Цвети Соколова”, подкрепена от община Костинброд. Идеята на това събитие възникна по инициатива на бивш футболист на ОФК “Костинброд – 2012” и на ФК “Петърч” – Борислав Борисов. Двата футболни клуба се включиха безрезервно, като присъединиха и ветераните на двата отбора. Инициативата бе подкрепена и от БФС в лицата на Валентин Чакъров и Петьо Дончев.

На събитието присъстваха: г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев – председател на ОбС Костинброд, г-н Борислав Борисов – кмет на с. Петърч, г-н Васил Цветков – народен представител от 44-то Народно събрание, г-н Иван Божилов – кмет на район “Илинден”, гр. София, г-н Петър Цветанов – президент на ФК “Петърч” и г-н Александър Гидионов – президент на ОФК “Костинброд – 2012”. Съдия на срещата беше г-н Ангел Димитров от БФС.

Г-н Трайко Младенов призова всички "нека кампанията продължи с това силно темпо, което е в момента…нека бъдем обединени, нека бъдем българи и костинбродчани и да помогнем на Цвети."

Вход за срещата нямаше, но имаше представители от Български младежки червен кръст с кутии за дарения, в които всеки който желае, можеше да дари средства. Всички събрани средства от мероприятието ще бъдат преведени по сметката на Цвети Соколова.

Източник: http://balkanec.bg
Снимка: http://balkanec.bg

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova