Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Благотворителна кампания подкрепи Ангел от Павликени

22.02.2019

Благотворителна кампания подкрепи Ангел от ПавликениБлаготворителна томбола „Нека отново да подкрепим Ачо!” организираха Анелия и Мариела Любенови със съдействието на СУ “Крум Попов” - град Левски на 11 февруари във физкултурния салон на училището.

Ангел Христов е на 26 г. от град Павликени и има поставена диагноза „Сарком на Юинг”, с която се бори вече пет години. Събитието беше организирано в подкрепа на Ангел за пълното му възстановяване след успешната операция в Турция.

Участие в тази добра кауза взеха ученици от всички класове, като най-активни бяха децата от начален етап. Те бяха приготвили над 70 сладки и солени изкушения с помощта на своите родители.

Началото на този малък празник сложи Ивая Христова със стихотворение за "Добротата-Месия" на човешката душа и ВГ “Фортисимо” с ръководител Мартин Иванов. Специален спортен поздрав за Ангел отправиха и двама малки талантливи футболисти, които под ръководството на Тихомир Иванов демонстрираха различни футболни трикове.

Събитието беше официално открито от г-жа В. Дженева - директор на СУ “Крум Попов”. Тя приветства всички участници и гости, сред които бяха зам.-кмета на община Левски К. Домеников, гл. експерт “Образование, култура и спорт” П. Чолакова.

Други официални лица бяха председателят и секретарят при НЧ „Георги Парцалев” С. Йорданова и С. Сашкова , Павел Генов - представител на радио “Левски”, както и спонсори, на които изказваме огромната си благодарност.

„Благодарим на всички участници и техните семейства, на всички ученици, учители и дарители, че отделиха от времето си, за да бъдат съпричастни с тази благотворителна кауза. Вярваме, че със събраната сума от 826,26 лв., сме успели да помогнем на Ангел и близките му в тяхната битка!

Вярваме, че той ще оздравее и ще си върне усмивката! И вярваме, че докато има добри хора с големи сърца, ще има и надежда за живот! Бъдете здрави, вършете добрини и не забравяйте да предадете нататък!“, споделят организаторите.

Източник: https://dariknews.bg
Снимка: https://dariknews.bg

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova