Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Венелин Ташев изпрати децата на отец Иван с 20 телевизора и 3 тона храна

19.09.2019

Венелин Ташев изпрати децата на отец Иван с 20 телевизора и 3 тона хранаНякои от тях за първи път виждат море, още по-малко са си мечтали да посетят аквапарк

Несебърски бизнесмен подари незабравима ваканция на децата от приюта на отец Иван в Нови хан. Някои от тях за първи път виждат море, още по-малко са си мечтали да посетят аквапарк. Венелин Ташев за пореден път показа, че има голямо сърце и не щади средства да помага на хора в нужда. Всяка година той подарява почивка на деца в неравностойно положение, като ги настанява ол инклузив в собствения си хотел в Несебър. Децата от приюта на отец Иван са останали една седмица в Несебър, а разноските за всичко по време на почивката поема Венелин Ташев.

Той организира и ден на благотворителността, докато о. Иван с децата бяха на море, в който се включиха и негови бизнес партньори и десетки хора от Несебър. Общо всички събират огромни количества храна с голям период на трайност, лакомства за децата, десетки чували с дрехи и пари. Ташев подарява на отец Иван 20 телевизора, мивки и аксесоари за обзавеждане на мокри помещения, от които имат нужда в приюта.

Отец Иван сподели, че е очарован от благородството на бизнесмена, а децата никога не са били толкова щастливи. „Нямам думи, с които да изкажа голямата си благодарност на Венелин Ташев. Този човек ни посрещна с голяма топлина, осигури всичко за децата, дори ги води да играят боулинг. В приюта имам 240 човека, от които 175 деца. Само в три къщи има телевизори, а сега, като се приберем, много ще ги зарадваме. Толкова много храна ни събраха, че ще ни стигне за дълго време. И обзавеждане ни даде, с което ще постегнем някои къщи преди зимата. Всички сме много благодарни на Венелин Ташев и несебърлии, които помогнаха”, каза отец Иван през сълзи. Докато разговаряхме с него, бизнесменът Венелин Ташев помагаше да се натоварят всички продукти и дрехи в автобуса, който бе наел за децата, а ние се чудехме колко такива хотелиери има по нашето Черноморие.

Източник: https://www.flagman.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova