Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Спешно: Иванка Грудева от Несебър има нужда от помощта ви, за да бъде здрава до своите внуци

05.08.2022

Спешно: Иванка Грудева от Несебър има нужда от помощта ви, за да бъде здрава до своите внуци59-годишната Иванка Грудева от Несебър, която работи в деловодството на Райнното управление на полицията там, има спешна нужда от помощ, за да бъде здрава и да се радва на своите дъщери и внуци. Нейните колеги призовават всеки, който може да помогне, за да може жената да бъде прегледана и лекувана в Истанбул, тъй като у нас възможности вече няма.

„Ванчето, както ние си я познаваме е със злокачествено заболяване, като последната диагноза е Инфилтрация от Муцинозен мистичен жлезистопапиларен карцином на яйчника. През 2010 година й е открито първото злокачествено образувание - Муцинозен аденокарцином. Тогава претърпява операция, след това химиотерапия, като се възстановява и в продължение на 10 години няма никакви индикации да се появи, но през 2020 година отново е диагностицирана със злокачествено образувание - Аденокарцином на ректума. Отново следва операция и химиотерапия, като състоянието й се стабилизира за около година и половина и отново я покосява Декември 2021 година. Претърпява операция в МВР болницата, но започва да губи килограми, съответно няма как да започне отново химиотерапия, като се отказва друго лечение в България.“, разказват близките й.

За този момент има предложение за лечение в Турската болница "Мемориал Шишли" в Истанбул, като сумата, необходима като начало е 10 000 лв, но тя е само за детайлен физикален преглед, който ще определи възможното лечение. След това ще се определи и сумата, необходима за пълното лечение на Ванчето. Очакват я да постъпи в клиниката на 15 август сутринта.

„Ванчето е един лъчезарен, добродушен, чистосърдечен човек, изпълнен с любов към всички, винаги е помагала на всеки, без да търси отплата! Има прекрасно семейство, което има нужда от нея. Нека бъдем съпричастни и помогнем!“, призовават близките й.

Дарителската сметка е: BG30RZBB91551015030521

Източник: https://www.burgasinfo.com

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova