Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

МБАЛ – Пазарджик обявява конкурс за началници на отделения

02.09.2022

МБАЛ – Пазарджик обявява конкурс за началници на отделенияКонкурс за началници на отделения обявява МБАЛ-Пазарджик. Той касае 23 отделения, две лаборатории, както и Болнична аптека. Обявен е конкурс и за главна медицинска сестра и старши медицински сестри на отделения.
Процедурата стартира от 2 септември със заповед на изпълнителния директор на болницата д-р Красимир Темнилов.

Кандидатите за началници на отделения трябва да представят писмен проект на тема:„Управление и развитие на болничното отделение в условия на ограничени ресурси- силни и слаби страни. Възможности и заплахи. Медицинска и икономическа ефективност на дейността. Контрол върху разходите и качеството“.

Кандидатите за главна медицинска сестра трябва да напишат писмена разработка по темата:„Оценка и анализ на здравните грижи в „МБАЛ-Пазарджик“ АД. Роля на ръководителите на здравни грижи за постигане на качество и ефективност на болничните медицински услуги“.
Желаещите да бъдат ръководители на Болничната аптека трябва да пишат по темата: „Управление и развитие на болничната аптека в условия на ограничени ресурси- силни и слаби страни. Възможности и заплахи. Медицинска и икономическа ефективност на дейността. Контрол върху разходите и качеството“.
Всички кандидати за старша медицинска сестра(акушерка, лаборант, рехабилитатор) трябва да представят писмена разработка на тема: „Основни елементи на качеството на здравните грижи в диагностично-лечебните структури на „МБАЛ-Пазарджик“ АД и възможности за тяхното усъвършенстване“.

Документи за участие в конкурса се приемат в деловодството на „МБАЛ-Пазарджик”АД от 02.09.2022г. до 03.10.2022г, включително от 08,00ч. до 15,30ч.

Източник: https://pa1-media.bg
Снимка: https://pa1-media.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova