Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Безплатни мамологични прегледи в ДКЦ „Св. Панталеймон“ – Плевен

01.08.2019

Безплатни мамологични прегледи в ДКЦ „Св. Панталеймон“ – Плевен Безплатни профилактични мамологични прегледи ще се проведат на 1 август в ДКЦ „Св. Панталеймон“ – Плевен, ул. „Хан Крум“ № 2. Безплатен е интелектуалния труд на лекаря- специалист хирург-мамолог и с оглед прецизна диагностика е необходимо пациентите да са преминали предварително през образно изследване. Прегледите ще се извършват от д-р Карастоянов.

ДКЦ Св. Панталеймон , ул. „Хан Крум” № 2 предлага на преференциални цени ехомамография – 30 лв; мамография – 30 лв или с направление по НЗОК за пациентите, записани за безплатен профилактичен преглед. Изследванията се извършват с дигитален мамограф от ново поколение, произведен от водеща компания за медицинска апаратура. Иновативният и точен рентгенов метод за визуализация на млечните жлези предоставя детайлни резултати в реално време. Степента на облъчване е незначителна, изследването се провежда бързо и е щадящо за пациента. Д-р Карастоянов, хирург в МБАЛ Св. Панталеймон – Плевен, притежава опит в областта на диагностиката и лечението на заболяванията на млечната жлеза. Специализант e по пластична хирургия и с подчертан експертен интерес към съвременни методи, технологии и терапевтични подходи в областта на модерната хирургия.

Препоръчително е жените до четиридесетгодишна възраст да правят ехомамография, а жените след 40 години – мамография. Предварително записване на тел. 064 60 20 20.

Източник: https://infopleven.com

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova