Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Приятели на Марио: Не можем да го загубим, помогнете!

01.03.2023

Приятели на Марио: Не можем да го загубим, помогнете!Приятел на Марио Карагьозов се обърна към редакцията на Plovdiv24.bg, за да сподели последните новини от лечението на младия мъж. Ето какво ни написа той:

Здравейте, казвам се Виктор и съм най-добър приятел на Марио от 10 години.

Смело мога да кажа, че Марио е най-добрият човек, когото познавам, винаги е гледал напред с усмивка независимо през какво е преминал. През годините съм го виждал да се мъчи с множество заболявания, но той винаги продължаваше напред и гледаше да подаде ръка на някой друг който има нужда.

Израснал е в бедно семейство, майка му е пенсионерка по болест, откакто се помня, пенсията ѝ е 300 лева на месец, той и братята му никога не са взимали кой знае какви заплати, но винаги са гледали да помагат на майка си с каквото могат.

Марио винаги е бил човек, който ще ти даде последния си лев, ако имаш нужда, храна, ако си гладен, вода, ако си жаден, усмивка, ако си нещастен. Винаги е гледал да помогне на всеки, независимо какъв е проблемът. Научил съм страшно много за добрината от него и неговите постъпки.

За съжаление преди година му беше поставена страшната диагноза, а именно рак на белия дроб в 4-ти стадий. Всичко това дойде като гръм от ясно небе, всички бяхме сигурни, че има някаква грешка. Отидохме на второ мнение, където само потвърдиха кошмара, който предстоеше.

В началото беше страшно, лекарите тук му даваха не повече от месец живот.

Бяхме меко казано съкрушени.

Задвижихме нещата към турската клиника Аджибадем. Докато чакахме отговор, нещата се влошаваха с всеки изминал момент, до такава степен, че болката беше непоносима, той се молеше мъките да спрат.

Тъй като нито Марио, нито семейството му разполагат с пари, направих кампания по собствена инициатива. Група във Фейсбук "Да подадем ръка на Марио". Реакцията беше светкавична, събра се огромна сума пари за кратко време и с комбинирани усилия успяхме да започнем лечението.

Марио беше на ПЕТ скенер в Аджибадем на 20 февруари 2023 година, от който ясно се вижда, че лечението има ефект и той се подобрява, но се налагат още 3 месеца процедури на стойност 93000 лева.

Ако лечението се прекъсне, изходът ще бъде фатален.

Не можем да загубим Марио. Малкият лъч добрина и светлина в нашите животи.Не можем да загубим най-добрия приятел, брат и син.

Моля ви, дарете ни с надежда и възможността да видим Марио, сбъдвайки неговата една простичка мечта, а тя е да създаде щастливо семейство и да се върне на работа при любимите му колеги и приятели.

Ето как можем да помогнем на Марио:

IBAN BG65UNCR70001522570361
BIC UNCRBGSF
Титуляр Марио Ангелов Карагьозов

PAYPAL differentilusion@gmail.com

REVOLUT mariozgjw

Това е групата с пълната информация и благотворителните базари: https://www.facebook.com/groups/354966753442590

Източник: https://www.varna24.bg

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova