Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Марио от Пловдив отново има нужда от нашата подкрепа

09.10.2023

Марио от Пловдив отново има нужда от нашата подкрепаМарио Карагьозов се бори с рак на белия дроб от повече от година. През февруари месец той беше настанен в клиника в Турция. От ПЕТ скенер, направен на 20 февруари 2023 г. става ясно, че приложеното лечение има ефект и Марио се подобрява. Това подобрение обаче е било временно, тъй като майката на Марио - Катя Иванова, написа в социалната мрежа Фейсбук, че след последните терапии Марио е започнал рязко да отслабва и изпитва нечовешки болки в костите.

"Много ни се искаше да ви зарадваме, че помощта ви и молитвите ви не са били на празно. Обаче, нещата не вървят на добре. В един момент Марио се чувстваше добре, но след последните терапии започна рязко да отслабва на килограми и има нечовешки болки в костите. След няколко дни пътуваме за последна терапия. Няма повече средства. От тук нататък каквото Бог е отредил! Не сме писали скоро, защото и ние не знаем как да продължим нататък", признава майката на Марио.

Най-добрият приятел на Марио - Виктор, който по собствена инициатива стартира кампания за набиране на средства за лечението на Марио, споделя, че през годините е ставал свидетел на това как младото момче се бори с множество заболявания.

"Израснал е в бедно семейство, майка му е пенсионерка по болест откакто се помня, пенсията ѝ е 300 лева на месец, той и братята му никога не са взимали кой знае какви заплати, но винаги са гледали да помагат на майка си с каквото могат. Марио винаги е бил човек, който ще ти даде последния си лев, ако имаш нужда, храна, ако си гладен, вода, ако си жаден, усмивка, ако си нещастен", споделя Виктор.

Вчера майката на Марио е публикувала информацията за актуалното състояние на младежа. В публикацията си тя благодари за подкрепата и обичта към сина й.

"Единственото, което можем да направим е да БЛАГОДАРИМ на всички вас за подкрепата и обичта към един млад човек, без дори някои от вас да го познават. А на тези, които са израснали с него, учили са заедно, работили са заедно, на роднините, на съседите, на всички, които знаят що за човек е Марио и се молят за него и помагат - ПОКЛОН до Земята от мен, от Марио и братята му! Бъдете здрави и много щастливи! Животът е твърде кратък! Бъдете благословени!", пише Катя.

Можем да подкрепим Марио чрез превод по дарителската му банкова сметка:

IBAN BG65UNCR70001522570361
BIC UNCRBGSF
Титуляр Марио Ангелов Карагьозов

PAYPAL differentilusion@gmail.com
REVOLUT mariozgjw

Фейсбук групата с благотворителната кампания в подкрепа на Марио

Източник: https://trafficnews.bg

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova