Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Шампиони ще помогнат на шампион с благотворителен футболен турнир в Разград

29.08.2018

Шампиони ще помогнат на шампион с благотворителен футболен турнир в РазградСпортисти с добри сърца организират благотворителен турнир по футбол в Разград на 8 септември, навръх християнския празник Малка Богородица.

Инициативата "Ludogorie Cup 2018" е на ФК”Торнадо 2013”-София, „Футбол с кауза”, ПФК”Лудогорец 1945” и разградчанина Иван Маринов.

Инициативата е в подкрепа на 30-годишния Севдалин Иванов от Нови Пазар. При нелеп инцидент обещаващият тежкоатлет получава счупване на шести шиен прешлен и остава парализиран от шията надолу. Въпреки всичко, с подкрепата на семейството и приятелите, воля и упоритост, Севдалин започва бавно да възвръща подвижността на ръцете си. Състоянието му може да се подобри, но той трябва да направи рехабилитация, която е непосилна за него и семейството му.

Вместо да плащат такса на организаторите на турнира кандидатите да участват в него, ще трябва да направят дарение от минимум 100 лева по сметката на Севдалин. Записването за участие става след представяне на копие от платежното.

Турнирът ще се проведе на Тренировъчната база на „Лудогорец” „Гнездо на орли”, а представители на седемкратния български шампион ще присъстват на награждаването. Форматът на турнира ще е 5+1, с неограничен брой смени (на хокеен принцип), като важат стандартните правила за минифутбол.

Срокът за записване е 3 септември, след което ще бъдат обявени и схемата и жребия на турнира спрямо броя записани отбори. За победителите ще има купа, а за класираните на второ и трето място – медали. Подробности за турнира вижте - тук.

Източник: https://dariknews.bg
Снимка: https://dariknews.bg

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova