Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Благотворителен волейболен турнир в Русе помага на две деца да живеят с баща си

10.01.2023

Благотворителен волейболен турнир в Русе помага на две деца да живеят с баща сиПървият за 2023 г. благотворителен волейболен турнир ще се проведе в полза на 45-годишния Георги Колеолов, който е диагностициран със злокачествен мозъчен тумор и след операция и отказа за по-нататъшно лечение от лекарите в България, семейството му го транспортира в Анадолу, клиника до Истанбул. Сумата за лечението е непосилна за семейството на Георги и те имат нужда от помощ.

Турнирът е изцяло любителски и всеки, който желае да участва може да го направи. Състезанието започва на 28 януари от 8 часа и завършва на 29 януари от 9:00 часа в спортна зала "Иван Ханджиев", когато ще се играят полуфинали и финал. Таксата за участие на отбор е 100 лева. Всички събрани такси ще са в полза на каузата.

Георги е съпруг и баща на две момиченца на 5 и 14 години. През 2020 г., след силно главоболие и загуба на баланс, той е диагностициран със злокачествен мозъчен тумор. Следват множество операции на мозъка за отстраняване на туморното образование в България. Проведените лъче- и химиотерапии в София не дават резултат. Затова близките търсят лечение в Турция. Надежда им дава клиника „Анадолу“ близо до Истанбул. В началото на 2022 г. Георги започва лечението си там, като състоянието му лека полека започва да се подобрява.

Ето и дарителската сметка открита на името на съпругата му Корнелия Романова – Колеолова:

Корнелия Любомирова Романова-Колеолова

Пощенска банка

/Юробанк България АД/

BPBIBGSF

BG84BPBI79214040909702


Ето какво споделя съпругата на Георги – Корнелия Романова-Колеолова: „От 31 декември 2022 г. Гошо е с температура 39.6° C. Трудно се смъква малко и после пак се качва. След като лекарите отхвърлиха бактериални инфекции, но за всеки случай почнаха с широкоспектърен антибиотик, вчера се установи, че е заразен с грип. Ужас! Терапията понижава имунитета му и организмът му трудно се преборва с вируса.

Молим се. Събраните пари по дарителската сметка драстично намаляха. Разполагаме с: 1947,85 лв. А болницата чака плащане на поне 7 хиляди евро в понеделник. Трета година подред посрещаме сами с момичетата Коледа и Нова година. Обещавам на децата, че е за последно и догодина татко ще е пак с нас. Но душата ми е свита. Пак правя торти. Искам да правя повече торти. Но не ми стига времето. И силите. Надявам се на утрешния ден да донесе по-добри новини от Турция. Да събера мислите и силите си и да продължа да правя, каквото мога. Благодаря на всички Вас, приятели, че живеете с нашите тревоги и не ни забравяте, че не се уморявате да ни подкрепяте в трудната битка, че ни помагате мисъл, с обич и със средства. Бъдете благословени!“

Източник: https://www.briag.bg
Снимка: https://www.briag.bg

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova