Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Бизнесмен подари на випуск колежани по 1000 долара и ги призова да дарят половината

27.05.2021

Бизнесмен подари на випуск колежани по 1000 долара и ги призова да дарят половинатаАмерикански бизнесмен и филантроп от щата Масачузетс даде много повече от мъдри съвети на завършващите местен колеж младежи по време на речта си пред абсолвентите вчера и раздаде на всеки от випуска по 1000 долара, предаде Асошиейтед прес. Абсолвентите получили по два плика с по 500 долара.

Робърт Хейл - главен изпълнителен директор на "Гренайт телекомюникейшънс" каза пред младежите, че половината от подаръка е за тях, а другата половина - за да бъде дадена на организация или човек, които се нуждаят повече от тези пари. Студентите и родителите им избухнаха в аплодисменти на провежданата на открито церемония на стадиона в Куинси, на 16 километра южно от Бостън.

"Почувствах се поласкан и почетен, когато преди няколко месеца ме помолиха да говоря. Като че ли тези деца нямаха достатъчен повод да празнуват, затова исках да им помогна да го направят.", каза Хейл пред "Дъ пейтриът леджър". Собственикът на строителната компания "ФоксРок пропъртис" е известен с щедростта си и подкрепата на организации, занимаващи се с изследванията и лечението на раковите заболявания.

"Вие упорствахте по време на пандемията и нямахте възможност да празнувате през последните 14 месеца, както трябва. Станахте свидетели как нуждите на обществото растат. А ние искахме да обърнем вниманието точно на това", каза още Хейл в обръщението си.

Източник: https://nova.bg
Снимка: https://nova.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova