Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Безплатни уроци по фотография в София

05.10.2020

Безплатни уроци по фотография в СофияЕдни от най-добрите фотографи, признати у нас и чужбина, отвориха академия в центъра на София, където ще споделят своя опит. В първите две седмици всеки любител фотограф може да посети академията абсолютно безплатно.

Фотографията, като начин на живот – това е философията, която движи 33-годишния Димитри Стефанов от Плевен. Повече е живял в испанската столица, където завършва престижния университет за фотографи.

Едни от най-добрите фотографи, признати у нас и чужбина, отвориха академия в центъра на София, където ще споделят своя опит. В първите две седмици всеки любител фотограф може да посети академията абсолютно безплатно.

Фотографията, като начин на живот – това е философията, която движи 33-годишния Димитри Стефанов от Плевен. Повече е живял в испанската столица, където завършва престижния университет за фотографи.

„Като един млад автор искам "да изям света". Искам да ходя на война да снимам, фотографията ми да е на корици, книги и това се осъществява”, споделя той.

Димитри е определен за таланта на випуска си. Негови кадри са попадали в най-известните световни book-е. Затова решава да отвори академия с още петима свои колеги.

Направленията, в които ще се обучават фотографите са пет - документална, сватбена, улична, портретна и художествена. Димитри ще отговаря за документалистиката. Един от най-известните му трудове в световен мащаб е правен в наркокомуна, гробища и плевенския затвор. Полина Илиева ще отговаря за сватбената, а Свилен Начев - за уличната фотография.

Освен забраната да се използва фотошоп, в професионалната фотография всичко е позволено, обясняват лекторите. Важна е фантазията и играта с кадрите.

Фотографите от академията не искат да се шуми много около техния проект. Затова спестяват къде е местоположението им в столицата. Но те знаят, че който се е изгубил, като артист-фотограф ще намери начин и ще ги открие.

Източник: https://nova.bg
Снимка: https://nova.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova