Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

В помощ на 5-годишната Стаси: Мото-рок фестивал Побит камък събра куп български звезди

07.07.2022

В помощ на 5-годишната Стаси: Мото-рок фестивал Побит камък събра куп български звездиТази година организаторите са решили да помогнат на малката Стаси, 5-годишно момиченце, диагностицирано с детска церебрална парализа. Необходимите средства за нейното лечение в Турция възлизат на 20 000 евро всяка година.

Във фестивала взеха участие различни български рок групи и изпълнители - "Сигнал", "Ахат", "Диана Експрес", "Аналгин", "Конкурент", "Фондацията", Васко Кръпката и други.

Любомир Миланов посети мястото и сподели своите впечатления и тези на присъстващите за събитието, което всяка година събира хиляди почитатели на рока, само на 20 км от столицата в местността "Побит камък".

"Не е важно как се обличаш, какви дрехи носиш, колко татуировки имаш и колко алкохол си изпил. Важното е да си добър човек", сподели Миланов в свое видео по повод фестивала.

Една от групите, взела участие в мото-рок фестивала - "Аналгин", приветства присъстващите да се включат и да помогнат според възможностите си.

Йордан Караджов от група "Сигнал" от своя страна сподели, че смята за нещо превъзходно провеждането на фестивала и е впечатлен от добрата организация. Той пожела много здраве на организаторите.

Председателят на мотоклуб "Калашниците" - Краси, разказа на Любомир Миланов как всяка кауза, която са подкрепили през годините чрез събраните средства, е била важна и значима за мото клуба като изживяване. "Всички жертваме от времето за семействата и приятелите си за тези каузи. Почти нямаме друг живот", сподели Краси.

"Искам да кажа благодаря на Елин Пелин, че има такива момчета като "Калашниците", които осмислят собствения си живот и живота на другите", каза пред камерата на Миланов Владислав Карамфилов, познат като Влади Въргала, който също присъства на събитието.

Звездомир Керемидчиев, по-известен като Звезди от Ахат също изказа своето възхищение от мото-рок фестивала "Побит камък". "Няма нищо по-хубаво от това хората да си помагат. Ако го правим всеки ден, светът ни ще оцелее".

Източник: https://nova.bg
Снимка: https://nova.bg

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova