Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Учениците от ЧСУ ДРУЖБА – София събраха над 4300 лв. от Коледния благотворителен базар в помощ на дете с нужда от лечение

01.02.2024

Учениците от ЧСУ ДРУЖБА – София събраха над 4300 лв. от Коледния благотворителен базар в помощ на дете с нужда от лечениеУчениците от ЧСУ „ДРУЖБА“ – София събраха над 4300 лв. от Коледния благотворителен базар и ги преведоха по банковата сметка на Николай Гъгов от Пещера – момче, което има спешна нужда от лечение. Събитието беше организирано от дванадесетокласниците на училището заедно с техния класен ръководител Нина Зарева. Благотворителното събитие беше със силно изразена социална кауза и в помощ на нуждаещ се от лечение.

Коледният благотворителен базар се организира всяка една учебна година от учениците от 12. клас от ЧСУ „ДРУЖБА“ – София. Тази учебна година възпитаниците и техният класен ръководител организираха мащабно благотворително събитие с най-разнообразни продукти – солени и сладкарски изделия.

Европейският шампион за жени по олимпийско таекуондо Калина Бояджиева от ТК „Херея“ също се включи в кампанията, като дари подписана спортна тениска, а победителят беше изтлеглен чрез томбола.

Децата от Частна детска градина „ДРУЖБА“ също се включиха в кампанията, като малчуганите изработиха красиви коледни картички. Огромна изненада беше подаръкът на Денис от детската градина – негова книжка, свързана с поуките на нетърпеливите Нолик и Ани, които искат по-бързо да получат подаръците си от Дядо Коледа.

По този начин ЧСУ „ДРУЖБА“ – София продължи многогодишната традиция на Коледния благотворителен базар да събира средства и да ги дарява на хора в нужда.

Източник: https://drujba.org
Снимка: https://drujba.org

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova