Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Благотворителен тенис мач завърши с 2300 лв. дарения

15.10.2018

Благотворителен тенис мач завърши с 2300 лв. дарения Навръх празника на града на Стара Загора – 5 октомври, Мануела Малеева игра тенис в благотворителен мач.

Мачът, който се проведе в Общински тенис комплекс – стадион „Берое”, започна с демонстрационен урок за деца. Преди началото на демонстрациите Мануела разписа картички и тенис топки на своите малки и големи почитатели.

След като игра с всяко едно от децата, някогашната трета в световната ранг листа, игра по двойки със заместник кмета на Стара Загора Красимира Чахова. Двете дами се изправиха срещу младите надежди на клуб „Августа Траяна” – Анджелина Караминкова и Александър Джамбазов. Децата представиха достойно клуба си, като показаха хъс и амбиция и се раздадоха на корта.

Същинският благотворителен мач се проведе с 30-годишния казанлъчанин – Атанас Демиров. Младият мъж изпълни детската си мечта. Той не само се запозна с легендарната тенисистка, а излезе на корта срещу нея в благотворителния мач. Играта беше оспорвана и изпълнена с много емоция и забавни моменти. Мануела се шегуваше, разказваше анекдоти от спортната си кариера и не на последно място съветваше и напътстваше опонента си.

Набраните средства, в размер на 2300 лв. са в подкрепа на благотворителната дейност, която Мануела Малеева развива в Бългаия с фондация „Суисклиникал”. В Българо-швейцарската ортопедична работилница се предоставя услугата „лечение на специфични ортопедични проблеми в детска възраст” на деца от цялата страна. Средно 200 деца на година получават здравни услуги по швейцарски метод.

Източник: http://fund-sz.org
Снимка: http://fund-sz.org

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova