Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Добри хора от 3 континента събраха парите за операцията на Виктор

15.03.2019

Добри хора от 3 континента събраха парите за операцията на ВикторСтотици добри хора от 3 континента помогнаха с различни суми и само за броени дни събраха средствата, нужни за операцията на Виктор от Варна. Момчето има хемангиом - доброкачествено образувание по лицето.

Инцидент, при който Виктор е нападнат на улицата, усложнява състоянието и води до нужда от хирургична намеса, която семейството няма възможност да финансира. Болницата в Истанбул и проф. Хакан Агър приема това предизвикателство и заявява, че може да събере четирите екипа, нужни за извършването на операцията, която ще струва 28 000 евро. Те трябваше да бъдат събрани до края на март 2019 година.

"Турция е страна, извън Европейския съюз и по тази причина НЗОК ни отказа финансиране. За мен и семейството ми бе непосилно да заплатим цената на операцията. Горещо ви моля да отворите сърцата си и да дарите, за да помогнем на Витя!“, призова преди дни майката на момчета, Мария Александрова.

Няколко дни по-късно тя отново със задоволство съобщи, че парите за операцията на Виктор са събрани! 33 687 евро!

„Точно преди една седмица се чудех как да постъпя, какво да направя, по какъв начин да кажа на приятелите си за проблема, който изгаря душата ми. И тогава, в отчаянието си, написах онова писмо! И вие ме чухте, вие ме усетихте и ми показахте любовта си! Тази акция мина като торнадо, увлече всичко покрай себе си, засмука ни със своята благородна кауза и ни стовари на земята, облени от слънце!

Поклон до земи на всички, които ни подадоха ръка. Те са стотици! Познати и непознати! От три континента! Благодаря на семейството си, на приятелите ни – мои и на Виктор! На колегите си от цялата страна, на актьорите от театрите във Варна и извън града! Поклон!

Особена, специална благодарност към Симеон Лютаков, който сложи проблема ни на раменете си и ни понесе! Благодаря ти Саймън! Нека Бог закриля и пази Вас и Вашите семейства! Благодаря на всички за човечността!

Източник: https://www.monitor.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova