Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Благотворителни състезания в памет на Сена на Лаута и във Варна

03.05.2023

Благотворителни състезания в памет на Сена на Лаута и във ВарнаДнес на картинг писта Лаута и картинг писта Варна се проведоха традиционните благотворителни състезания в памет на Аертон Сена. Заедно с RaceFacer.com двете трасета се обединиха в помощ на Михаил Маринов и неговата кауза.

20 пилота взеха участие в отборното състезанието на Картинг писта Лаута. Според времената дадени през деня участниците се разделиха в отбори Настроението на всички пилоти беше приповдигнато и се забавляваха въпреки, че бяха конкуренти на пистата.

Победители в състезанието станаха Виктор Николов и Георги Иванов, следвани от Габриел Александров и Пресиян Дечков, а на третата позиция завършиха Петър Шингов и Игор Акимов.

След тях се наредиха Андрей Ненков и Атанас Гъдев, Илиян Илиев и Стилиян Ралчев, Стефан Марудов и Харалампи Александров, Стоян Досев и Христо Горчев, Александър Диманов и Денислав Кузев, Борис Родригес-Матов и Петър Гъдев, Веселин Шингов и Илия Катков.

24 пилота взеха участие в отборното състезанието на Картинг писта Варна. Победители в състезанието станаха Александър Янчев и Мартин Бъчваров, следвани от Калина Георгиева и Стелян Железов, а трети бяха Степан Стецив и Владимир Кършев!

След тях се наредиха Галин Ставрев и Младен Маринов, Калоян Радославов и Едис Смилянов, Цветомир Маринов и Валери Василев, Христо Данаилов и Петър Яворов, Цветелин Цонев и Стоян Димитров, Бойчо Бойчев и Андон Петров, Николай Щърбаков и Теодор Тодоров, Станислав Тодоров и Станимир Станчев, и Антони Крусев и Томас Тодоров.

Общо на Картинг писта Лаута ,Картинг писта Варна и RaceFacer.com са събрани 6500 лв., които ще бъдат преведени в подкрепа на каузата Живот за Мишо

Източник: https://karting.bg
Снимка: https://karting.bg

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova