Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Младежи от Варна с прекрасен Коледен жест към хора в нужда

30.12.2019

Младежи от Варна с прекрасен Коледен жест към хора в нуждаМладежи от CreatorsDanceCenter организираха дарителска кампания в навечерието на светлите Коледни и Новогодишни празници, а благородната инициатива бе подкрепена от верига хипермаркети във Варна, научи Varna24.bg.

По инициатива на Христо Хаджимихайлов, ръководител на центъра, клиенти на магазина даряваха част от закупените продукти за хора в нужда, а стопаните на търговската верига от своя страна удвоиха и утроиха събраните дарения, за да зарадват и стоплят повече нуждаещи се варненци.

Ето какво споделиха младежите с добри сърца след акцията:

"Събрахме се и организирахме едно от последните си чудеса за тази година и по - специално за Коледа.

Направихме подаръци за тези, които имат нужда от помощ под формата на продукти в торбички, а към тях залепихме десет хубави усмивки обиколени в кутийка и топка за коледна елха. Бихме искали да сме пример за нашите деца и да можем да развием в тях качества, свързани с добротата и мъдростта.

Отне ни цял един ден да сформираме група от доброволци от CreatorsDanceCenter, да посетим магазини, да подканим да се включат и външни хора, да обиколим града и да раздадем всичко.

В процеса се включиха малки и големи, деца и родители, случайни минувачи. Всички те бяха с големи сърца и започнаха да пълнят количките, които бяхме приготвили.

Успяхме да заснемем някои от тях и бихме искали да ви ги покажем, защото това са най - красивите лица, тези които носят усмивка другиму.

Благодарим от сърце на замесените.

Hristo Hadjimihaylov, Симеон Благоев, Kalina K. Bogoeva; Албена, Мартин и Вики; семейство Сестримски; Ники Иванов; Влади и Надя - Тодорови; Ками и Лони; Stoyan Diana Stoyanovi Теменужка Решовска - психолог и психотерапевт Милен Великов, Silvia Ivanova, Zlatina Ilieva, Antoniq Horozova, Таня Райнова; Nikolai Dimitrov Мира и Ели; Dimo Ivanov и Женя; Вероника и Соня Георгиеви;"

Източник: https://www.varna24.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova