Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

„МенторМейт” стартира безплатна онлайн QA академия

08.04.2021

„МенторМейт” стартира безплатна онлайн QA академияПрез май американската компания за разработка на специализиран софтуер – „МенторМейт”, организира безплатна онлайн QA академия за млади таланти, които искат да се развиват в сферата на софтуерното тестване. Обучението ще се състои от разнообразие от лекции, задачи и практически упражнения и ще подготви одобрените кандидати за стартиране на кариерата им в тази бързоразвиваща се сфера. Участниците ще учат както техники за ръчно тестване, така и автоматизирани такива. Техни лектори ще бъдат топексперти от „МенторМейт” с над 40 години комбиниран професионален опит. Обучението ще продължи 12 седмици, като лекциите ще се провеждат два пъти седмично и ще се записват. Най-добре представилите се по време на академията ще получат предложение за работа в „МенторМейт” в края на обучението. QA aкадемията е подходяща за хора с технически опит — техническа специалност в университет; завършена математическа гимназия; курс за програмиране или QA. Могат да кандидатстват хора с основни познания по някой от езиците за програмиране. Важно изискване е и отличното владеене на английски език. От кандидатите се очаква да имат също така добри комуникативни и аналитични умения, както и способност за работа в екип и решаване на проблеми.

До момента в „МенторМейт” са провели две успешни издания на безплатната QA академия през 2020 година с фокус върху градовете Пловдив, Варна и Велико Търново, с 31 участници. Най-добрите 15 участници от предишните две издания вече работят в компанията и се развиват в QA сферата. За да намерят и помогнат на най-добрите млади таланти да стартират своята кариера в QA, от „МенторМейт” са създали добре структуриран и силно конкурентен процес по подбор. Според статистиките 5% от всички кандидати преминават успешно процеса по кандидатстване и започват обучението си в програмата.

Желаещите да се включат в академията могат да кандидатстват до 16 април. Те следва да попълнят форма за кандидатстване, където да прикачат свое CV на английски език. Веднага след това ще получат и задача да запишат видео, в което се представят и обосновават мотивацията си. Те трябва да изпратят видеото в рамките на три дни от кандидатстването. Най-добрите сред тях ще бъдат поканени на онлайн тест, а следващата стъпка за преминалите успешно теста ще бъде онлайн интервю. Финалната група участници ще бъде обявена през май.

Източник: https://www.borbabg.com

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova