Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Безплатни гинекологични прегледи ще извърши д-р Емилия Рашкова във В. Търново днес

29.09.2020

Безплатни гинекологични прегледи ще извърши д-р Емилия Рашкова във В. Търново днесСтарата столица е част от градовете, в които се провежда кампанията "Постигни баланс", посветена на женското здраве. Инициативата има за цел да повиши информираността на представителките на нежния пол относно симптомите на синдрома на поликистозните яйчници и начините за повлияването им. В рамките на акцията жените, които имат съответните оплаквания или вече са диагностицирани, ще имат възможност да отидат на безплатен преглед при специалист акушер-гинеколог.

Прегледите ще се провеждат след записване по телефона и до изчерпване на свободните часове в рамките на предварително утвърден график. Акцията във Велико Търново ще се проведе от д-р Емилия Рашкова, която ще приема пациентки в медицински център „Невромедикс“ в дните 29 и 30 септември. Обаждания се приемат на телефон 0888 166 640.

Безплатните прегледи включват гинекологичен преглед и ехография


Д-р Рашкова завършва медицина във Висшия медицински институт във Варна през 1996 г., а след това специализира „Акушерство и гинекология“ в Плевен. Работила е в АГ отделението на общинската болница в Кубрат, онкогинекологичното отделение към онкологичния диспансер в старата столица и в Инвитро клиника – МЦ КИРМ „Св. Елисавета” – Плевен, по проблемите на стерилитета, репродуктивни неудачи, консервативна гинекология и проследяване на рискови бременности.

Д-р Рашкова има специализации по ултразвукова и доплерова диагностика в акушерството и гинекологията, ехографска диагностика на млечната жлеза, гинекологична ендокринология, колпоскопия и деструктивно лечение на преканцерозите на маточната шийка, стимулационни протоколи в IVF и ендоскопски методики в Нови Сад и други.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova