Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Кардиологичната болница във Велико Търново с безплатни прегледи в Световния ден на сърцето

16.09.2022

Кардиологичната болница във Велико Търново с безплатни прегледи в Световния ден на сърцетоДен на отворени врати с безплатни кардиологични прегледи ще проведе на 29-ти септември специализираната болница за активно лечение по кардиология във Велико Търново. Инициативата е съвместна с Българския кардиологичен институт и е по повод Световния ден на сърцето – 29.09., на който те отново ще отправят апела си за своевременна профилактика, ранна диагностика и адекватно лечение на сърдечно-съдовите заболявания.

„Използваме знанията и експертизата си, за да подобрим качеството на живот на нашите съграждани и обществото. Признати специалисти кардиолози ще консултират напълно безплатно пациентите. На разположение са д-р Пламена Николова, д-р Красимир Колев, д-р Валентин Кръстев, д-р Петър Петров и д-р Марияна Генчева. Прегледът ще включва: определяне на сърдечно-съдов риск чрез попълване на анкетна карта; измерване на артериално налягане; ЕКГ; ехокардиография – по преценка на лекаря; Могат да бъдат направени и допълнителни изследвания – лабораторни показатели, холтер, ЕКГ, стрес ехокардиография, 3Д ехокардиография, също по преценка на специалиста; Възможна е корекция и/или оптимизация на антиисхемичната и/или антихипертензивната терапия“, обясни д-р Лидия Стефанова – директор на кардиологичната клиника във Велико Търново.

Желаещите е необходимо да си запишат предварително час на тел: 062/632 020 или 0884 117 423. Възможно е това да стане и на регистратура на болницата във Велико Търново на ул. „Бузлуджа“1.


Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova