Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Безработна майка на близнаци във Великотърновско се нуждае от финансова помощ

15.03.2021

Безработна майка на близнаци във Великотърновско се нуждае от финансова помощМАЙКА НА ТРИ ДЕЦА, СРЕД КОИТО БЕБЕТА БЛИЗНАЦИ, ИМА НУЖДА ОТ ФИНАНСОВА ПОДКРЕПА. Жената и малчуганите живеят във великотърновско село под наем, а кампания за набиране на средства за тях поде популярната организация „Подай ръка – заедно за по-добро бъдеще“. Необходими са не само пари за покриване на разходите на подслон и битови комунални услуги, но и лекарства, специализирани храни, памперси, дрешки и учебни пособия.

Близнаците са на 9 месеца и имат алергия, заради която могат да приемат само определени пюренца по протокол. Нуждаят се и от медикаменти, за които жената няма достатъчно средства.

Майката не можела дълго време да си намери работа заради наложения локдаун и непрестанните грижи за малчуганите. Има предложение да започне да се труди при работодател, но чак от месец май.

По-голямото й дете е момиче и е ученичка. Тя има нужда от учебни материали – тетрадки с тесни и широки редове, боички, химикалки, моливи и т.н. Необходими са и дрешки за нея, ръст 152, и обувки –номер 35.

„Хранителни продукти от първа необходимост също са необходими, като се опитваме да им осигурим такива за по-дълъг период. Надяваме се на дарения прах за пране „Тео бебе“, защото от другите марки децата получават обрив“, съобщават от организацията.

Всеки, който желае да подкрепи семейството лично или да ги посети на адрес, може се свърже с благодетелите от фондацията на телефон 0895 415 165. Инициаторите допълват, че не съобщават личните данни на майката и точното местожителство на семейството, за да запазят достойнството на жената.

Източник: https://www.borbabg.com

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova