Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Теди от Фермата с благотворителна инициатива за Шумския манастир

04.02.2022

Теди от Фермата с благотворителна инициатива за Шумския манастирНа 5 февруари Теди от „ “ 7 чества своя рожден ден. В своя Инстаграм профил старозагорката, която от 5 години създава бижута, разясни:

„ Тази година избрах един малко по-различен метод, по който да запомня деня си. Бих желала да продължим идеята, която започнахме във Фермата 7, а точно – възобновяване на Шумския манастир “Свети Архангел Михаил”. Всеки, който пожелае, може да подари сума по собствен избор, закупувайки бижута на Solo.Art Jewelry от сбирка, подбрана за случая. Прозрачност и уместност са обезпечени, защото и идеята е извънредно чиста и сърцата! Моля, свързвайте се с мен посредством персонални известия при въпроси по отношение на камъните, доставката, както и самата идея! Благодаря ви за положителните сърца и позитивните страсти, с които ще заредите отец Симеон и мен самата!!! “

За да научим повече за самодейността й, се свързахме по телефона с Теди, която живее в Чикаго.

„ Парите от всяко украшение, продадено до пет дни след рождения ми ден, ще бъдат дарени за Шумския манастир. Освен посочените в Инстаграм бижута, можете да си поръчате и нещо, което ще изработя особено за вас. Вече имам поръчка за мъжки наниз от оникс с кръстче “ – показа ни Теди от Чикаго, където „ от три дни не е спряло да вали сняг “.

Тя, брачният партньор й Танко (бивш футболист, който в този момент се занимава с реновиране на къщи) и 9-годишната им щерка Ема се прибраха в Съединени американски щати на 15 януари.

„ След финала на „ Фермата “ останахме в България за Коледа и Нова година. Сега към този момент сме в Блумингдейл сити, предградие на Чикаго, и Ема още веднъж върви на учебно заведение. Дори по-късно ще отида да я взема. Заради пандемията работя у дома “ – разясни Теди, която живее в Съединени американски щати от осем години.

Източник: https://novini247.com
Снимка: https://novini247.com

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova