Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Да помогнем на Владимир да намери подслон

Автор: Милостив | 28.11.2016

Да помогнем на Владимир да намери подслонВладимир, макар в момента да е 35-годишен мъж, е едно от децата, чиято незавидна съдба е свързана с живота в българските сиропиталища. Той е роден в Горна Оряховица, но впоследствие научава, че роднинските му корени са от Монтанско и се премества да живее там.

Отначало животът му на новото място е доста труден – не може да си намери работа и подслон известно време. После в обща работа и социални програми е ангажиран на минимална заплата. Живее в жилищата на свои колеги.

В момента също се намира в такова жилище, но до края на ноември, когато ще трябва да го освободи. След което Владимир ще се озове на така познатата му улица. Лошото в момента обаче е, че той нито е нает на работа, нито има сигурно жилище.

Владимир е работоспособен и желае сам да изкарва прехраната си. Нужно е да му се предостави такава възможност. Освен това той се нуждае като за начало и от дрехи и храна. Неплатените осигуровки през безработното време са му достигнали близо 1000 лв. При това липсата на средства не му е позволила да обърне внимание на зъбите си, поради което повечето от горните са в лошо състояние. Негови съжители и съседи с топли сърца призовават за общи усилия в подкрепа на Владимир.

На Владимир може да му се помогне чрез пряко съдействие или посредством хора, които му помагат, като Вера, негова съседка (0879 575 713). В момента Владимир живее при негов приятел в Монтана на ул. Васил Априлов 18. Телефонът за връзка с бездомния човек е 0886 426 256.

Снимка: Милостив

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova